Защита на личните данни

 

 

Политика за Поверителност на Уебсайта

Политика за Поверителност на Уебсайта – 23.05.2018

Тази политика за поверителност се отнася за информацията, която събираме от Вас, когато използвате уебсайта ни. При събирането на тази информация, действаме в ролята на администратор на данни и по закон сме длъжни да Ви предоставим информация за нас, защо и как използваме Вашите данни и за правата, които имате върху Вашите данни.

Кои сме ние?

 

Ние сме                                                          Европейската школа по клинична хомеопатия

Седалище и адрес на управление:        гр. София 1408, ж.к. Южен парк, бл.29, вх.Б, офис 1

Лице за контакт:                                         Елизабета Крумова

Телефон:                                                     +359 2 968 19 12

GSM:                                                             +359 884 058 885; +359 888 148 912

Електронна поща:                                       info@clinicalhomeopathy.eu

 

Ние не сме задължени да имаме Длъжностно лице за защита на данните (ДЛЗД), затова всякакви въпроси относно използваните от нас Ваши лични данни, трябва да бъдат адресирани на посочените от нас по-горе контакти.

Как използваме Вашата информация

Когато използвате нашия уебсайт

Когато се абонирате за получаване на вестник ACTA HOMEOPATHICA по електронната поща от нашия уебсайт

Когато проверявате Вашите резултати от изпити

Вашите права като субект на данни

Вашето право за подаване на жалба

Актуализиране на политиката за поверителност

Когато използвате нашия уебсайт

Когато използвате нашия уебсайт за разглеждане на услугите, включително на наличната информация за всички курсове и обучения, ние, заедно с други трети страни използваме различни бисквитки, които позволяват на уебсайта ни да функционира, да събира полезна информация за посетителите и така да ни помага да подобряваме съдържанието му.

Ние използваме тази информация, за да отговорим на Вашата Заявка за записване, включително, за да Ви предоставим информация за записване в курс по клинична хомеопатия.Възможно е да Ви изпратим няколко е-мейла след запитването, за да сме сигурни, че сме удовлетворили Вашия интерес.Ще направим това въз основа на нашия законен интерес да предоставим точна информация преди курса.

Вашите лични данни се споделят с нашите партньори. За лекари с Български Лекарски Съюз за получаване на кредитни точки и със съответният Медицински Университет за издаване на дипломи. За фармацевти с Български Фармацевтичен Съюз за издаване на дипломи и получаване на кредитни точки. За бакалавър фармацевти с Националното сдружение на бакалавър фармацевтите в България за издаване на дипломи и получаване на кредитни точки. Данните могат да бъдат предоставени и на други партньори при организиране на съвместни събития.

Вашата Заявка се обработва до издаване на диплома и/или сертификат за съответното обучение и/или семинар.

Ние не използваме предоставената от Вас информация, за да взимаме каквито и да било автоматични решения, които биха могли да ви засегнат.

Ние съхраняваме е-мейли със заявки две години, след което те са архивират по сигурен начин.

Когато се абонирате за получаване на вестник ACTA HOMEOPATHICA по електронната поща от нашия уебсайт

Когато се абонирате за получаване на вестник ACTA HOMEOPATHICA (вестник за клинична хомеопатия) по електронната поща от нас онлайн, ние изискваме от Вас име, специалност, адрес на практиката, телефон и е-мейл. Ние записваме Вашия IP (Internet Protocol) адрес, т.е. адрес на Вашия компютър в интернет.

Когато проверявате Вашите резултати от изпити

Когато проверявате Вашия резултат от изпит по клинична хомеопатия от нас онлайн, ние изискваме от Вас да въведете Вашето ЕГН. Ние записваме Вашия IP (Internet Protocol) адрес, т.е. адрес на Вашия компютър в интернет.

Използваме информацията Ви, за да потвърдим данните за Вас и да Ви предоставим резултата от изпита.

Изискваме тази информация, за да обработим и изпълним договора си с Вас.

Информацията Ви се съхранява на нашия уебсайт, който се намира в рамките на Европейския Съюз.

Ние не използваме предоставената от Вас информация, за да правим автоматизирани решения, които биха могли да Ви повлияят.

Вашите права като субект на данни

По закон можете да ни питате каква информация имаме за Вас и можете да поискате от нас да я коригирате, ако е неточна. Ако сме поискали съгласието Ви да обработваме личните Ви данни, можете да оттеглите това съгласие по всяко време.

Ако обработваме Вашите лични данни въз основа на Вашето съгласие или за да изпълним договор, може да ни помолите да Ви предоставим копие от информацията в електронен формат, за да може да я прехвърляте на друг доставчик.

Ако обработваме Вашите лични данни, въз основа на Вашето съгласие или на законен интерес, може да изискате Вашите данни да бъдат изтрити.

Имате право да поискате да спрем да използваме Вашата информация за период от време, ако вярвате че не я използваме законно.

При определени обстоятелства може да поискате от нас да не взимаме решения, използвайки автоматизирано обработване или профилиране.

За да пуснете запитване относно Вашите лични данни по е-мейл, поща или телефон, моля използвайте информацията за контакти, предоставена по-горе в раздел Кои сме ние на тази политика.

Вашето право за подаване на жалба

Ако имате оплакване относно използването на Вашата информация, бихме предпочели да се свържете с нас директно като първа инстанция, за да може да реагираме на Вашето оплакване на email: info@clinicalhomeopathy.eu. Може да се свържете директно и с Комисията за защита на личните данни на техния уебсайт: https://www.cpdp.bg/ или да им пишете на адрес: София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2.

Актуализиране на политиката за сигурност

Редовно правим преглед и ако е необходимо актуализираме от време на време политиката за поверителност, своевременно с развитието на нашите услуги и използването на лични данни. Ако желаем да използваме Вашите лични данни по начин, който не е бил идентифициран по-рано, ще се свържем с Вас, за да Ви информираме за това и ако е необходимо да поискаме Вашето съгласие.

Ще актуализираме номера на версията и датата на този документ при всяка негова промяна.