Започна записването за курса по клинична хомеопатия

Уважаеми колеги,

За нас е удоволствие да  Ви поканим в курса по клинична хомеопатия, организиран съвместно от Медицинските Университети в София, Пловдив, Варна и Плевен и Европейската школа по клинична хомеопатия (ЕШКХ). Курсът е предназначен за лекари и фармацевти.

Основният курс на обучение за лекари е двугодишен. Обучението на фармацевтите се провежда в рамките на една академична година.

Модулът за лекари първата година включва 6 двудневни семинара, провеждани в една събота и неделя месечно и разпределени в периода от октомври  2018 г. до април  2019 г. Завършилите първи модул, продължават обучението си във втори модул, състоящ се от 5 двудневни семинара. Успешно завършилите първи и втори модул получават Удостоверение за завършен основен курс по хомеопатия от Медицинския университет, в който е проведен курса и от ЕШКХ.  Обучението се кредитира от Българския лекарски съюз.

Курсът на обучение за фармацевти включва 5 двудневни семинара, провеждани в една събота и неделя месечно и разпределени в периода от октомври  2018 г. до март  2019 г.

Успешно завършилите обучението получават Удостоверение, издадено от съответната съсловна организация    ( Българския фармацевтичен съюз или Националното сдружение на бакалавър-фармацевтите в България ) и от ЕШКХ. Обучението се кредитира от Българския фармацевтичен съюз и Националното сдружение на бакалавър-фармацевтите в България.

Обучението по клинична хомеопатия стартира на:

20-ти октомври в Медицинските университети, София и Варна,

27-ми октомври в Медицински университет, Пловдив и

1–ви декември в Медицински университет, Плевен.

N.B. Краен срок за записване:

12 октомври 2018 г. за гр. София и гр. Варна,

19 октомври 2018 г. за гр. Пловдив и

23 ноември 2018 г. за гр. Плевен.

Заявка за записване можете да изтеглите от тук >>>

Графика по градове можете да видите тук >>>

Leave a comment