Започна записването за курса по клинична хомеопатия 2019-2020

Уважаеми колеги,
За нас е удоволствие да Ви поканим в курса по клинична хомеопатия, организиран съвместно от Медицинските Университети в София, Пловдив, Варна и Плевен и Европейската школа по клинична хомеопатия (ЕШКХ). Курсът е предназначен за лекари и фармацевти.
Основният курс на обучение за лекари е двугодишен. Обучението на фармацевтите се провежда в рамките на една академична година.
Модулът за лекари първата година включва 6 двудневни семинара, провеждани в една събота и неделя месечно и разпределени в периода от октомври 2019 г. до април 2020 г. Завършилите първи модул, продължават обучението си във втори модул, състоящ се от 5 двудневни семинара. Успешно завършилите първи и втори модул получават Удостоверение за завършен основен курс по хомеопатия от Медицинския университет, в който е проведен курса и от ЕШКХ. Обучението се кредитира от Българския лекарски съюз.
Курсът на обучение за фармацевти включва 5 двудневни семинара, провеждани в една събота и неделя месечно и разпределени в периода от октомври 2019 г. до март 2020 г.
Успешно завършилите обучението получават Удостоверение, издадено от съответната съсловна организация ( Българския фармацевтичен съюз или Националното сдружение на бакалавър-фармацевтите в България ) и от ЕШКХ. Обучението се кредитира от Българския фармацевтичен съюз и Националното сдружение на бакалавър-фармацевтите в България.

Обучението по клинична хомеопатия стартира на:
19-ти октомври в Медицинските университети, София, Варна и Плевен
26-ти октомври в Медицински университет, Пловдив.

N.B. Краен срок за записване: 14 октомври 2019 г.

Заявка за записване можете да изтеглите от тук >>>
Графика по градове можете да видите тук >>>

 

Leave a comment