За курсистите на Европейска школа по клинична хомеопатия

Уважаеми колеги,

Намираме се в извънредна ситуация. Целият свят е скован в пандемична обстановка. Но духът ни остава все така силен, както и желанието ни да общуваме и споделяме, да бъдем полезни и заедно с вас.

Наложените мерки за сигурност отмениха провеждането на обученията по клинична хомеопатия в рамките на медицинските университети. Ние намерихме начин те да продължат. През уикенда (21-22.03.) беше проведено първото електронно базирано обучение на ЕШКХ с нашите колеги от Варна. Те приеха изключително позитивно този формат, което ни окуражи да го продължим.

По този начин ще проведем и следните обучения:

Предстоящите тази седмица семинари за гр. Пловдив на 28-29 март 2020 г.

Пропуснатите на 14-15 март семинари за София, които ще бъдат проведени на 4-5 април 2020 г.

Моля курсистите от 1-ви, 2-ри модул и Модул поддържаща квалификация на обучението по клинична хомеопатия да следят своите имейли за своевременна информация с насоки как да се включат онлайн към платформата за провеждане на семинарите. Ако възникнат въпроси, пишете на имейла на Европейска школа по клинична хомеопатия – info@clinicalhomeopathy.eu или да се свържете с д-р Стефана Грудева ако сте курсист в модул поддържаща квалификация, на тел,: 0882527233, или с Елизабета Крумова, ако сте курсист в модул 1 или модул 2 на основното обучение, на тел.: 08840588885.

Всичко от което ще се нуждаете за електронно базираното обучение са компютър с камера и микрофон, интернет връзка, любознателност и… добро настроение.

Ще се срещнем във виртуалните аудитории.

Бъдете здрави!

С колегиален поздрав,

Д-р Райна Томова / Управител на ЕШКХ

Leave a comment