Уважаеми колеги,

Предлагаме на Вашето внимание двудневен семинар: „ Въведение в хомеопатичната терапия при остра патология.“

– Остри вирусни инфекции

– Ринити и сезонни алергии

–  Тонзилити

– Остри гастроентерити

Семинарът е с подчертана практическа насоченост и ще разгледа актуални теми, които засягат най-често срещаните остри състояния в общата медицинска практика. Ползите на клиничната хомеопатията при подобни заболявания са многобройни, като ефикасността, липсата на противопоказания и пълната съвместимост с конвенционалната терапия са сред най-важните. Семинарът ще  запознае лекарите с основните принципи на метода, най-честите хомеопатични монопрепарати в съответната патология и много клинични случаи, споделени от практиката на лекторите.  Темите ще се представят от дългогодишни преподаватели на Европейска Школа по Клинична Хомеопатия с повече от двадесетгодишен клиничен и хомеопатичен стаж. Желанието им е да споделят практическия си опит и да предоставят на участниците точни решения за пациентите. Всеки участник ще получи сет с монопрепарати, терапевтични фишове и синтез на семинара.

Лектори:

Д-р Райна Томова: Специалист Вътрешни болести, Клинична хомеопатия, преподавател към ЕШКХ, лекар в Хомеопатичен кабинет, София

Д-р Иван Енев: Специалист Детски болести, Обща медицина, Клинична хомеопатия, преподавател към ЕШКХ, ОПЛ, Враца

 

Семинарът ще се проведе на дати: 26 и 27.02.2022 г. в платформата ZOOM.

ЗАЕТОСТ: на 26.02.2022 г. от 10.00 до 15.00 ч. (с обедна почивка между 12.00 и 13.00 ч.), на 27.02.2022 г. от 10.00 до 12.00 ч.

Такса за двудневния семинар – 20.00 лева. ( банковите детайли са в завката за записване )

Участниците ще получат Удостоверение за участие от ЕШКХ. За допълнителна информация и записване: 0884 058 885 – Елизабета Крумова, info@clinicalhomeopdthy.eu.

За записване е необходимо да попълните заявка и декларация за съгласие за обработка и съхранение на лични данни.

Изтеглете заявка за записване тук >>>

Изтеглете декларация тук >>>